MUĞLA / FETHİYE - Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu

Mrt

Okul Yıldız Futbol Takımımızdan büyük başarı. Kızlarımız  Burdur’da düzenlenen Türkiye grup birinciliği müsabakalarında çıktıkları tüm maçların hepsini kazanarak bizleri gururlandırmışlardır. Toplamda 14 gol atıp sadece 2 gol yiyen takımımız 16 Nisanda Denizli ilinde Türkiye yarı finallerinde mücadele edeceklerdir. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve Takım Antrenörümüz Süleyman Dündar olmak üzere çok yoğun bir mücadele vererek bizleri gururlandıran tüm kızlarımıza, öğrencilerimize teşekkür eder, onları tebrik ederiz.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz...

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılını Okulumuzda Yaptığımız Törenle Coşkuyla Kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin  100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kros Yarışması Küçük Erkekler kategorisinde,

** Poyraz Eser 1.

** Alaattin Miraç  Yağan 3. oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde ise

** Elif Ela Kahya 3. oldu.

Ögrencilerimizi ve onları yarışlara hazırlayan okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri Süleyman Dündar, Çiğdem Deniz Kalafatoğlu’nu  tebrik ederiz.

KADES Nedir?

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlediğimiz tören ve etkinliklerile kutlandı.

Nis

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Genel Veli Toplantısı Yapıldı.